Три місяці від ідеї до реалізації: на Закарпатті ветерани ЗСУ заснували крафтове виробництво

Когорта крафтових виробників м’ясної продукції поповнилася, до неї нещодавно приєдналося ТОВ «Вуйко Еко» з Ужгорода. Засновники бізнесу — ветерани ЗСУ, звільнені за станом здоров’я у 2024 році.

Василь Поприк (позивний «Вуйко»), Віктор Суліма (позивний «Грузин»), Владислав Опаленик (позивний «Директор») були раніше знайомі, двоє з них навіть служили в одній бригаді. 

Засновники ТОВ «Вуйко Еко» розповіли AgroPortal.ua про те, як виникла ідея заснувати власну справу, і чому саме зупинились на виробництві ковбас та м’ясної продукції.

«Знаючи ставлення державних органів до проблем ветеранів, я ще в госпіталі мав ідею саме з ветеранами організувати власну справу. Ідея — про команду однодумців-ветеранів у складі 25-30 осіб, яка формує чіткий образ масштабу бізнесу, де люди працюють разом, підтримуючи один одного», — розповідає Василь Поприк.

Джерело: agroportal.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *