John Deere купить розробника автономних тракторів Bear Flag Robotics

Найбільший виробник сільськогосподарської техніки John Deere витратить $250 млн на придбання каліфорнійського стартапа Bear Flag Robotics, що розробляє системи для автоматизації тракторів. В рамках угоди Bear Flag передасть Deere свої технології, які, як стверджують у John Deere, прискорять глобальну стратегію компанії із впровадження автономних продуктів в сільськогосподарську галузь США.

Про це пише propozitsiya.com з посиланням на mind.ua.

Автономні трактори Bear Flag Robotics працюють на наборі обладнання, який складається з камер, радарів і лідарів, що підключаються до хмарної платформи стартапу. Програмне забезпечення на базі комп’ютерного зору зчитує об’єкти перед трактором, визначає послідовність дій і запам’ятовує маршрути. Машини самостійно обробляють поля і збирають корисну інформацію для клієнтів Bear Flag.

Отримані дані зберігаються в хмарі і дозволяють власникам ферми подивитися результати виконаної роботи на смартфоні або ПК.

З моменту заснування в 2017 році Bear Flag залучив $8,1 млн венчурних інвестицій, розгорнув свої автономні рішення на фермах кількох клієнтів, а також попрацював з Deere в рамках програми Startup Collaborator.

Остання — це ініціатива, організована компанією для пошуку перспективних технологій, які зможуть підтримати цифрову трансформацію сільськогосподарської галузі.

«Одна з найбільших проблем, з якими сьогодні стикаються фермери, — це відсутність кваліфікованої робочої сили для виконання термінових операцій, що впливають на результати сільського господарства. Автономія пропонує безпечну і продуктивну альтернативу для негайного вирішення цієї проблеми», — повідомив співзасновник і гендиректор Bear Flag Robotics Ігіно Кафьєро.

Джерело: propozitsiya.com

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *