Грибний гастротуризм на Львівщині

У місті Борислав, що на Львівщині, з’явилася нова локація для екскурсій. Родинне підприємство «Боровик», що впродовж 20 років займається вирощуванням та продажем печериць, відкрило залу для екскурсій.

Про це пише propozitsiya.com з посиланням на допис на facebook сторінці Бориславської міської ради.

Тепер всі, кому цікаво побувати у грибному царстві та на власні очі побачити як «народжуються» та ростуть печериці мають змогу відвідати гастро-екскурсію під назвою «Таємниці Шампіленду».

На екскурсії відвідувачів чекає багато цікавого:

  • як відбувалося створення компанії «Боровик», деталі виробництва;
  • камери вирощування, де можна побачити печериці на різних етапах їхнього росту;
  • чому саме ці печериці є винятковими, секрети та особливості їх виробництва;
  • знайомство з процесами перероблення грибів;
  • дегустація продуктів «Боровика» та грибних страв на основі печериць.

Також відвідувачі можуть придбати товари, серед яких консервовані, свіжі та сушені печериці, консервовані лісові гриби.

Джерело: propozitsiya.com

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *