Главная / ЕКОФЕРМЕРСТВО / Цитрусові чіпси та пастила з буряка: господиня з Вінниччини готує унікальні heathy-солодощі

Цитрусові чіпси та пастила з буряка: господиня з Вінниччини готує унікальні heathy-солодощі

Альона Вєткіна — господиня з Вінницької області, яка за допомогою звичайної сушильної машини та власної фантазії готує унікальні healthy-солодощі. Рецептів не приховує, та з радістю ділиться ними з іншими, пише “Агро-Центр”, з посиланням на “Вінниця.ОК”

Солодощі Альони унікальні тим, що абсолютно не містять цукру, натомість мають багато вітамінів.

Завдяки звичайній сушарці господиня з овочів може зробити вишукані спеції, а з цитрусових – корисні чипси. Рецепти усіх смаколиків унікальні, а страви іноді навіть лікують.

Жінка розповідає, що вдале поєднання може перетворити звичайні фрукти та овочі на ефективні ліки. Приміром, якщо до меду додати малини чи куркуми – він замінить антибіотики.

 

“Я сушу пастилу з глоду. Глід нормалізує тиск. Малина та ожина зміцнюють імунітет. Щоб зробити основу для корисних солодощів, потрібно кілька хвилин.”

— розповідає пані Альона.

Солодощі Альони можна куштувати навіть хворим на діабет. Жінка блендером збиває бланшировані яблука, додає пророщений ячмінь, банан та столову ложку меду. Усе це перемішує та заливає у форму й – до сушарки. За 12 годин виймає звідти корисну та смачну пастилу.

“Цю пастилу можуть їсти люди з діабетом, бо вона готується на яблучному пюре з додаванням таких інгредієнтів, як малина, ожина, смородина, банан, або груша, сливка.”

— пояснює господиня.

Також, жінка готує чипси овочів та цитрусових. А топінамбур вона називає плодом молодості:

“Він корисний для підшлункової залози – допомагає відновити гормони для перетравлювання їжі, у ньому також міститься незамінний кремній. Для суглобів теж дуже корисний.”

В холодну пору року, панацеєю від застуди називає сушену малину, обліпиху з медом чи мед із куркумою:

“Це замість антибіотика. Горло болить – ложечку взяла, і стало краще.”

Із сушених помідорів чи баклажанів, за її словами, вийдуть чудові приправи для страв. Смачну пастилу робить із ківі, буряка, топінамбура та мікрогріну.

“Головне – не боятися експериментувати”,

— переконана господиня.

Джерело: news.agro-center.com.ua

No votes yet.
Please wait...

Оставить комментарий

Ваш email нигде не будет показанОбязательные для заполнения поля помечены *

*

x

Check Also

Українська компанія представила унікальний йогурт з цукатами червоного буряка

Компанія O’BEREG спільно з кафедрою переробки молока СНАУ презентувала продукт, який не має аналогів в Україні. А ...

David Montgomery Womens Jersey