Експорт м’яса в Саудівську Аравію: змінюються вимоги до сертифікації

Експорт м’яса в Саудівську Аравію: змінюються вимоги до сертифікації

Тваринництво
21 серпня 2020.
09:52

66

Королівство Саудівська Аравія (КСА) з 1 листопада 2020 р. змінює процедуру застосування вимог сертифікації халяль для експорту червоного м«яса та м’яса птиці.

Про це повідомляє Державна служба з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів.

«Компетентний орган КСА (SFDA) вимагатиме для ввезення вищезазначеної продукції в КСА сертифікатів, виданих сертифікаційними центрами, за відповідною акредитацією SFDA (КСА)», — пояснює відомство.

На сьогодні в Україні є один центр сертифікації Халяль, акредитований SFDA.  

Сертифікаційні органи України можуть подати відповідну заявку стосовно співпраці з Центром Халяль SFDA напряму, використовуючи електронну скриньку: [email protected] Для отримання сетртифіката на 3 роки можна звернутись за посиланням

 

Джерело: agroportal.ua

No votes yet.
Please wait...

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *