ЕКОФЕРМЕРСТВО

ООН оприлюднив список топ агропрофесій майбутнього |

В Організації об’єднаних націй опублікували список “зелених” професій майбутнього. Детальніше про це розповідає Агроцентр. Деталі: ООН повідомляє, що світу необхідні фахівці, які розроблять та реалізують програму відродження тварин та відновлення площ

Читати даліООН оприлюднив список топ агропрофесій майбутнього |

Метеорологи розповіли, чому в Україні цьогоріч тепла зима і чим це загрожує |

Метеорологи Weather Underground і Weather Tiger LLC спостерігають незвично стійку ділянку низького тиску в Арктиці, що призвело до аномальної теплої зими в Україні, а також в Європі та США. Детальніше про це розповідає Агроцентр.  Деталі: Внаслідок утворення “бар’єра”

Читати даліМетеорологи розповіли, чому в Україні цьогоріч тепла зима і чим це загрожує |
Питання по веденню фермерського господарства

Питання по веденню фермерського господарства

Таке питання задає собі кожен початкуючий фермер і хоче отримати максимальну віддачу від своєї діяльності. При належному рівні старання успіх обов’язково прийде, треба тільки врахувати усі нюанси ведення фермерського господарства і працювати на совість. Кому видають гранти на відкриття і…

Читати даліПитання по веденню фермерського господарства
Как посадить клубнику на агроволокно

Как посадить клубнику на агроволокно

Почему посадить клубнику на агроволокно выгодно Чтобы облегчить уход за грядками, выращивая клубнику или землянику, используют агроволокно, которое можно купить в компании Лидерпак Благодаря такой культивации отпадает необходимость пропалывать сорняки и удалять усики. Под агроволокном они не разрастаются и…

Читати даліКак посадить клубнику на агроволокно

Українці здивували світ незвичним пакуванням меду

Першими пакувати мед у віск вигадали українці, компанія MEDUSHA. Виробники запевняють, що аналогів у світі немає, пише “Агро-Центр”, з посиланням на SEEDS. Окрім цікавого пакування, компанія пишається і своєю назвою. MEDUSHA — розшифровується, як “Мед з душею”.

Читати даліУкраїнці здивували світ незвичним пакуванням меду

У спальному районі столиці, серед висоток, процвітає ферма

Між висотками житлового масиву Позняки в Києві продовжує жити хутір. Спільне господарство на площі в 63 сотки з вівцями, козами, свинями, кроликами та свійською птицею там утримує родина з дев’яти осіб, пише “Агро-Центр”, з посиланням на birdinflight.com. На грядках з

Читати даліУ спальному районі столиці, серед висоток, процвітає ферма

У саду вінницького фермера росте 60 сортів винограду

Віктор Янович розповідає, що винограду завжди потрібні сонце і родючі ґрунти. Проте цього року погода змусила виноградарів трошки попрацювати, пише “Агро-Центр”. “Але у цьому році друга половина травня і початок червня не сприяли розвитку винограду, погода

Читати даліУ саду вінницького фермера росте 60 сортів винограду

Нідерландська броварня Lowlander зварила пиво з ялинок

Пиво Winter IPA готується з гілок перероблених різдвяних ялинок. Кампанії з мінімізації відходів From Tree to Tipple (“Від дерева до напою”) стартувала ще у грудні 2018 року, пише “Агро-Центр”, з посиланням на Bit.ua. Кампанією броварня мала на меті зменшити кількість

Читати даліНідерландська броварня Lowlander зварила пиво з ялинок

Нідерландська компанія планує виробляти “екологічне м’ясо” з пробірки

Компанія Meatable обіцяє, що її продукт стане гуманною, екологічною та смачною заміною справжньому м’яса. Почати масове виробництво планується в 2025 році, пише “Агро-Центр”. Зараз найпоширенішою технологією створення штучного м’яса залишається виробництво на основі рослинних компонентів. Проте, швидко розвивається і альтернативний…

Читати даліНідерландська компанія планує виробляти “екологічне м’ясо” з пробірки

Прибуткова справа: равликова ферма може окупитися на 400%

Равликові ферми відносно новий вид бізнесу для України. Найчастіше равликів з українських ферм продають до ЄС. Активний експорт та високі ціни прогнозують збільшення популярності подібних господарств, пише “Агро-Центр”. В Україні культура споживання равликів не

Читати даліПрибуткова справа: равликова ферма може окупитися на 400%

Українська компанія представила унікальний йогурт з цукатами червоного буряка

Компанія O’BEREG спільно з кафедрою переробки молока СНАУ презентувала продукт, який не має аналогів в Україні. А саме — йогурт з цукатами червоного буряка, пише “Агро-Центр”. Про новинку, компанія O’BEREG повідомила на своїй сторінці у Facebook. Компанія Reebok

Читати даліУкраїнська компанія представила унікальний йогурт з цукатами червоного буряка

Прибуткова справа: родина заробітчан заснувала на Волині органічну ферму

Сьогодні родина фермерів вирощує органічну малину, полуницю, картоплю, обліпиху, смородину, порічки та капусту. Фермери залюбки отримують нові знання, їздять на навчання та семінари. До того як зайнятися фермерством Галина разом з чоловіком їздили на заробітки в Чехію

Читати даліПрибуткова справа: родина заробітчан заснувала на Волині органічну ферму