ЕКОФЕРМЕРСТВО

На Волині родина фермерів виготовляє унікальну молочну продукцію (фото)

В одному з Волинських сіл, родина фермерів готує унікальну молочну продукцію. Головна особливість в тому, що молочні продукти, які виготовляють на господарстві повністю органічні, пише “Агро-Центр”, з посиланням на “Волинські новини”. Органічним

Читати далі

Прибуткова справа: колишній ІТ-шник готує найдорожче морозиво в Україні

Максим Голубєв раніше працював у ІТ-сфері. Сьогодні він займається незвичною справою готує справжнє натуральне морозиво за класичним рецептом. Свій перший магазин відкрив на фуд-корті в одному зі столичних ТРЦ та вже будує плани як заснувати цілу мережу та

Читати далі

На Чернігівщині родина фермерів виготовляє 15 видів вершкового масла (фото)

Господарство “Агро-люкс” працює в Коропському районі, що на Чернігівщини. Тут виготовляють кілька десятків видів органічної продукції, зокрема, 15 видів вершкового масла, пише “Агро-Центр”, з посиланням на “Укрінформ”. “Вершкове масло у нас –

Читати далі

В Індії фермери страждають від папуг-наркоманів (відео)

У штаті Мадхья-Прадеш, що в Індії папуги-наркомани тероризують фермерів. Шкодять фермерам птахи, які залежні від опію. Вони нищать поля на яких вирощують мак, пише “Агро-Центр”. Jerusalem Post повідомляє, що птахи здійснюють подібні набіги на макові ферми з 2015 року.

Читати далі

Олія з малини та конопель: на Вінниччині фермер готує унікальний продукт

Ігор Мудрик підприємець з Вінничині, він переробляє насіння в олію “холодного віджиму” та пасту. Технологію виготовлення він перейняв у швейцарця Вальтера Данцера. Сьогодні олію готує  з насіння кропу, петрушки, моркви, льону, коноплі, розторопші, кісточок абрикосів

Читати далі

Прибутковий бізнес: на півдні України фермер виготовляє унікальне горіхове молоко

Волоський горіх – дуже універсальний та корисний продукт. Його можна їсти просто так, або ж використвоуваит як добавку до багатьох страв.  Горіхове молоко поки що новинка. Його виготовленням займається лише одне підприємство, розташоване на півдні України – кооператив

Читати далі

З футбольного поля на ферму: відомий спортсмен вирішив стати фермером

Відомий футболіст Уейн Руні, вирішив стати фермером по завершенню спортивної кар’єри. Для цього він навіть розпочав будівництво сараю, в якому планує зберігати трактори і сіно, пише “Агро-Центр”. Аби отримати дозвіл на будівництво комплексу, підприємство

Читати далі

Город на підвіконні: як правильно висадити розсаду (поради фахівців)

Наближається весна, а це означає, що городники знову займуться своєю улюбленою справою – вирощуванням смачної і корисної їжі. Чи знаєте ви, що з 10 городників 9 обов’язково садять помідори. І швидше за все, ви входите в цю щасливу дев’ятку. Журналісти…

Читати далі

Молоде подружжя з Тернопільщини вирощує зелень та їстівні квіти без ґрунту (фото)

Яна та Семен — молоде подружжя, одні з небагатьох хто вирощує зелень методом гідропоніки. Ця техніка передбачає вирощування рослин без ґрунту. Всі необхідні поживні речовини вони отримують через воду, пише “Агро-Центр”, з посиланням на “Наш День”. Батьки

Читати далі

У Великобританії набирає популярності новий напрямок агротуризму — альпака-йока |

Сімейна ферма в сільській місцевості Девоншира стала першою у Великобританії, хто запропонував альпака-йогу. Господарі невеликої ферми Нік і Люсі Айлетт займаються розведенням альпака і володіють невеликим стадом племінних овець, пише “Агро-Центр”. Господарі

Читати далі

У Фінляндії працюють над новим унікальним видом бджіл стійких до морозів

Бджолярі Фінляндії працюють над виведенням нової породи, яка буде краще переносити зиму. У проекті беруть участь понад півтора десятка фермерів. Робота почалася в 2017 році, а недавно фахівці змогли отримати перші результати, пише “Агро-Центр”. Союз бджолярів

Читати далі

З В’єтнаму до України: інтренаціональна родина вже 27 років розвиває органічний бізнес в Україні (інтерв’ю)

Анастасія Ле Кхак разом з сім’єю вже 27 років  популяризує органіку в Україні та В’єтнамі. Родина Анастасії інтернаціональна — мама українка, а тато в’єтнамець, бізнес також розвивають у двох країнах паралельно — Україні та В’єнтамі, пише “Агро-Центр”.

Читати далі