ЕКОФЕРМЕРСТВО

У саду вінницького фермера росте 60 сортів винограду

Віктор Янович розповідає, що винограду завжди потрібні сонце і родючі ґрунти. Проте цього року погода змусила виноградарів трошки попрацювати, пише “Агро-Центр”. “Але у цьому році друга половина травня і початок червня не сприяли розвитку винограду, погода

Читати даліУ саду вінницького фермера росте 60 сортів винограду

Нідерландська броварня Lowlander зварила пиво з ялинок

Пиво Winter IPA готується з гілок перероблених різдвяних ялинок. Кампанії з мінімізації відходів From Tree to Tipple (“Від дерева до напою”) стартувала ще у грудні 2018 року, пише “Агро-Центр”, з посиланням на Bit.ua. Кампанією броварня мала на меті зменшити кількість

Читати даліНідерландська броварня Lowlander зварила пиво з ялинок

Нідерландська компанія планує виробляти “екологічне м’ясо” з пробірки

Компанія Meatable обіцяє, що її продукт стане гуманною, екологічною та смачною заміною справжньому м’яса. Почати масове виробництво планується в 2025 році, пише “Агро-Центр”. Зараз найпоширенішою технологією створення штучного м’яса залишається виробництво на основі рослинних компонентів. Проте, швидко розвивається і альтернативний…

Читати даліНідерландська компанія планує виробляти “екологічне м’ясо” з пробірки

Прибуткова справа: равликова ферма може окупитися на 400%

Равликові ферми відносно новий вид бізнесу для України. Найчастіше равликів з українських ферм продають до ЄС. Активний експорт та високі ціни прогнозують збільшення популярності подібних господарств, пише “Агро-Центр”. В Україні культура споживання равликів не

Читати даліПрибуткова справа: равликова ферма може окупитися на 400%

Українська компанія представила унікальний йогурт з цукатами червоного буряка

Компанія O’BEREG спільно з кафедрою переробки молока СНАУ презентувала продукт, який не має аналогів в Україні. А саме — йогурт з цукатами червоного буряка, пише “Агро-Центр”. Про новинку, компанія O’BEREG повідомила на своїй сторінці у Facebook. Компанія Reebok

Читати даліУкраїнська компанія представила унікальний йогурт з цукатами червоного буряка

Прибуткова справа: родина заробітчан заснувала на Волині органічну ферму

Сьогодні родина фермерів вирощує органічну малину, полуницю, картоплю, обліпиху, смородину, порічки та капусту. Фермери залюбки отримують нові знання, їздять на навчання та семінари. До того як зайнятися фермерством Галина разом з чоловіком їздили на заробітки в Чехію

Читати даліПрибуткова справа: родина заробітчан заснувала на Волині органічну ферму

Компанія Reebok випускатиме “рослинні” кросівки (відео)

Компанія Reebok представила “рослинні” кросівки: творці замінили звичні компоненти на природні.Тепер в складі екологічного взуття будуть використовувати масло рицини, евкаліпт, водорості і природний каучук, пише “Агро-Центр”. Дизайн було вирішено зробити в

Читати даліКомпанія Reebok випускатиме “рослинні” кросівки (відео)

На Запоріжжі жінка вирощує 150 сортів екзотичних рослин (відео)

Тетяна Кузьмук — фермерка з Запоріжжя, яка вже 10 років вирощує 150 сортів екзотичних фруктів. Сьогодні в її саду можна знайти рожеві банани, Руку Будди і дерево бергамота, пише “Агро-Центр”. Розпочала займатися екзотичними рослинами жінка випадково, виключно з

Читати даліНа Запоріжжі жінка вирощує 150 сортів екзотичних рослин (відео)

На Львівщині планують збирати чорну ікру

На Львівщині працює одне з найвідоміших в Україні рибних господарств “Карпатський водограй”. Тут вирощують сертифіковану рибу, яка потрапляє на полиці місцевих ринків та супермаркетів, пише “Агро-Центр”, з посиланням на “Seeds”. Ферма “Карпатський

Читати даліНа Львівщині планують збирати чорну ікру

Фермери з Дніпра збирають та продають равликовий слиз

На Дніпровщині працює унікальне фермерське господарство “Здравлик”. Компанія єдина в Україні має повний цикл виробництва равликів і займається збором равликового слизу за власною технологією, пише “Агро-Центр“, з посиланням на Seeds. Муцин – саме так

Читати даліФермери з Дніпра збирають та продають равликовий слиз

Цитрусові чіпси та пастила з буряка: господиня з Вінниччини готує унікальні heathy-солодощі

Альона Вєткіна — господиня з Вінницької області, яка за допомогою звичайної сушильної машини та власної фантазії готує унікальні healthy-солодощі. Рецептів не приховує, та з радістю ділиться ними з іншими, пише “Агро-Центр”, з посиланням на “Вінниця.ОК”

Читати даліЦитрусові чіпси та пастила з буряка: господиня з Вінниччини готує унікальні heathy-солодощі

Родина з Бердянська заснувала ферму та вирощує їстівних слимаків

Марина Мостова разом з чоловіком мешкають у Бердянську. Саме там у 2018 році родинна заснувала власний бізнес. На фермі вони вирощують харчових слимаків за класичним французьким грецьким та польським методами, пише “Агро-Центр“, з посиланнмя на Seeds. “Це новий

Читати даліРодина з Бердянська заснувала ферму та вирощує їстівних слимаків