МАЙСТЕРНЯ

Як правильно вибрати холодильні вітрини?

Як правильно вибрати холодильні вітрини?

Вибір холодильних вітрин є важливою задачею для будь-якого бізнесу, який працює з продуктами або іншими товарами, що потребують зберігання при низьких температурах. Якщо ви маєте намір обладнати магазин, кафе або ресторан, то правильний вибір холодильних вітрин може значно покращити якість…

Читати даліЯк правильно вибрати холодильні вітрини?

Заробляти на горіхах. Як побудувати переробку продукту з нуля

Джерело фото: itara_walnut // Instagram Сімейний бізнес ITARA розпочався з хобі Тараса Петухова, яким він захопився ще у 2019 році. Тоді він вперше спробував переробляти волоські горіхи і виготовляти з них пасту — купував горіхи, вивчав рецептури та тестував різні…

Читати даліЗаробляти на горіхах. Як побудувати переробку продукту з нуля
Як вибрати розпилювач на обприскувач: ефективні поради від експертів

Як вибрати розпилювач на обприскувач: ефективні поради від експертів

Впровадження сучасних технологій в агросектор стає необхідністю для сучасного фермера. Одним з ключових елементів сільськогосподарської техніки є розпилювач на обприскувач. Від правильного вибору цього пристрою залежить якість обприскування, а отже, і результативність всього процесу обробки полів. У цій статті ми…

Читати даліЯк вибрати розпилювач на обприскувач: ефективні поради від експертів

Шість кілограмів з однієї голови. Чому в Україні обмежена кількість виробників генеральського сала

Сало з проріззю — так зване генеральське — нішевий продукт непромислового характеру, що виробляється переважно в приватному секторі. Ціноутворення формується зі співвідношення попиту і пропозиції. Як правило, воно коштує значно дорожче за звичайне, проте його обсяги незначні, оскільки виробництво дуже…

Читати даліШість кілограмів з однієї голови. Чому в Україні обмежена кількість виробників генеральського сала

Більше 150 л фруктового оцту та соусів. Як крафтові виробники готуються до нового сезону

24 лютого 2022 року застало сім’ю Олени Карети у Бучі. Вони дивом встигли виїхати і не опинитися в окупації. Майже два місяці в чужій оселі з повною відсутністю розуміння, що буде далі, кардинально змінили пріоритети Олени та її чоловіка Ігоря.…

Читати даліБільше 150 л фруктового оцту та соусів. Як крафтові виробники готуються до нового сезону

Сад, сік, сховище. Правило трьох «С» для побудови прибуткового яблучного бізнесу

За 40 км від Чернівців знаходиться Недобоївська громада, яку за правом можна вважати садівничою — тут під садами зайнята більша частина площ. І поки інші виробники працюють на ринку сировини, у господарстві «Пріма» зробили крок уперед — зайшли в переробку…

Читати даліСад, сік, сховище. Правило трьох «С» для побудови прибуткового яблучного бізнесу
Как понять что масляный фильтр неисправен?

Как понять что масляный фильтр неисправен?

Масляный фильтр – это ключевой элемент системы смазки автомобильного двигателя, который выполняет функцию очистки моторного масла от разнообразных примесей и загрязнений. Эти примеси могут включать в себя металлические частицы, возникающие из-за естественного износа двигателя, а также пыль, сажу и другие…

Читати даліКак понять что масляный фильтр неисправен?

Вертикальне фермерство в Україні: наскільки прибутковий цей бізнес

Третина витрат під час вирощування зелені на вертикальних фермах йде на електроенергію та воду. Саме над зменшенням цього основного сектору операційних витрат потрібно працювати виробникам, щоб досягти максимальної ефективності та прибутковості. Про ключові переваги вертикального фермерства та секрети бізнесу розповів…

Читати даліВертикальне фермерство в Україні: наскільки прибутковий цей бізнес

Черв’яки доїдять. Як волинська вермиферма збільшує виробництво біогумусу

Влітку цього року набув чинності Закон України «Про управління відходами», який зобов’язує підприємства, заклади громадського харчування, комунальні установи та інші суб’єкти утилізовувати органічні відходи відповідно до встановлених стандартів. Фактично цей документ запускає реформу управління відходами та наближає наше законодавство до…

Читати даліЧерв’яки доїдять. Як волинська вермиферма збільшує виробництво біогумусу

Невибаглива і живуча: шипшина може зайняти ділянки, які не підходять під інші культури

На Вінниччині на дослідній ділянці ТОВ «ФруТек» зібрали перший сигнальний врожай шипшини. У розсаднику не вирощують ягоди у промислових масштабах, а спеціалізуються лише на саджанцях. «У нас є випробувальні ділянки, там кожна культура висаджується у невеликій кількості для вивчення сорту,…

Читати даліНевибаглива і живуча: шипшина може зайняти ділянки, які не підходять під інші культури

Вирощування та реалізація: овочівник продає понад 1 тонну батату фейсбучним друзям

Головна особливість батату — це те, що він вирощується з розсади. Тож для того, щоб засадити ним велике поле, потрібно мати опалювану теплицю, у якій можна вирощувати розсаду. Про це AgroPortal.ua розповів одноосібник-овочівник із Полтавщини Сергій Марченко. Аграрій уже 3…

Читати даліВирощування та реалізація: овочівник продає понад 1 тонну батату фейсбучним друзям
Надежность в деталях: выбираем запчасти к трактору МТЗ

Надежность в деталях: выбираем запчасти к трактору МТЗ

Трактор МТЗ является неотъемлемой частью сельскохозяйственной техники во многих хозяйствах. Правильный выбор запчастей напрямую влияет на его работоспособность и долговечность. Сегодня мы рассмотрим, как подобрать качественные комплектующие, чтобы ваш трактор МТЗ служил верой и правдой. Значимость качественных запчастей для трактора…

Читати даліНадежность в деталях: выбираем запчасти к трактору МТЗ